torstai 4. heinäkuuta 2013

Molskis

Olipahan päivä - etten sanoisi. Puolet aamupalasta naksuttelin pennulle katsekontaktin pitämisestä ja hyvin nuori mies tuntui sisäistävän sen, mitä tässä nyt haettiin.

Käytiin koko porukan voimin samoilemassa metsässä ja uimaankin eksyttiin samalla. Linkki kulki kauniisti n. 1/4 osalenkin liinan päässä ja lopumatkan vapaana hassutellen. Pentu tuli nätisti (ja vauhdikkaasti) luokse käskystä, eikä pölhöillyt omiaan missään vaiheessa. Vettä bongatessaan tuli nassikalle hirmuinen kiire, mutta löityi ne korvat silloinkin.

Linkki sai uiskennella hyvän aikaa jorpakossa ja kirmailla metsän siimeksessä meidän ihmisolentojen nauttiessa luonnon antimista. Mustikat maistuivat pirun hyvältä tuolla umpimetsikössä. Ensikerralla pitää vain muistaa ottaa vesipullo mukaan meille ihmisillekin, kun ei viitsitty molskahtaa koiran kanssa uimasille.

Takaisin päin tultaessa sai mieskin tutustua uuden koiran taluttamiseen ja sen vaatimiin nikseihin, mutta hyvin pojat hoitivat homman kotiin, kunhan mies vain muistaa, että Linkki on pentu ja sen, ettei Linkki ole Oca. Kovasti sai ohjeistaa ja koulia, mutta kyllä niistä vielä oiva parivaljakko saadaan.

Fiksailin myös hieman blogin ulkoasua, kun NM. teki meille hienon bannerin. Omaa käsialaa on nuo sivukuvat ja lisäsimpä siihen kalenterin puolikastakin, sekä infoa meistä kahdesta - enemmän itsestäni, kun pentuun vasta tutustutaan.1 kommentti: