maanantai 4. elokuuta 2014

Onnistumisia

Tänään (eilen) oli huikea päivä koiraurheilun saralla, kun Maija ja Kida nousivat kolmosiin, Rebecca ja Cecil aivan huikealla kahden kisan kokemuksella haalivat viimeiset LUVA:t kakkosiin ja vielä Jenny ja Ilo kävivät luustokuvissa hyvin tuloksin. Myös tuttavapiiristä Katjan Lumo ja Isla kävivät luonnetestissä koiran näköisin tuloksin. Olen niin onnellinen tuttavien ja ystävien saavutuksista, että miltei tihkun onnesta! Harmi, etten yksiinkään kekkereihin päässyt bilettämään.

Mitä me ollaan tehty? No! Mehän käytiin treenaamassa. Eikä missä tahansa, vaan ihan Hämeenlinnan torilla illan viilentyessä. Tässä tuppukylässäkin on elämää vielä siihen aikaan, etenkin baarien läheisyydessä. Ihmisiä siis oli jonkin verran liikkeellä. Katja oli saapunut viihdyttämään meitä Tuikun kanssa. Linkki rakastaa Tuituita ja Tui rakastaa Linkkiä. Höpsöjä lapsosia.

Ihan extempore olivat nuo treenit kuitenkin, kun ainakin minulla oli tarkoituksena mennä vaan chillailemaan koiran kanssa ja nauttimaan elämästä. Mutta ei, mitä vielä. Tuntui hyvältä, joten treenattiin. Tehtiin seuruuta, jossa naksuttelin hyvästä tekemisestä ja käännöksistä. Tehtiin myös onnistunut maahan jäävä, sekä luoksari. Linkki myös kierteli neljän penkin ympäri ja toimi mainiosti. Se hengaili vapaana lähellä ja oli muutenkin pätevä seurakoira.

Mutta Linkille sattui vahinko. Linkki unohti, miten mennään maahan sivulla. Hups. Koira katsoi minua hämmentyneenä, kun käskytin sen maahan. Onneksi unohdus oli vain hetkittäinen ja pian nuorukainen järjesteli palikat päässään ja tekikin muutaman nätin maahanmenon sivulla. Linkki on myös alkanut luistamaan liikkeestä seissiä, ja kokeilee vähän mitä saa tehdä ja mistä tulee palautetta.

Muuten Linkki suoritti uraansa hyvin seurapiiripaimenena, kun käytiin rääppijäisissä ja hengailtiin pihallakin pitkään. Mahtipaimen, mahti seura ja mahti päivä!

1 kommentti: