perjantai 23. syyskuuta 2016

Kuorma liikkuu


Elämme vaihtelun vuoksi elämää kahden kodin välillä. Se ei varmastikaan ole koiralle yhtään sen helpompi yhtälö kuin minullekaan. Meidän päivämme Turengissa lähenevät kovaa vauhtia loppuaan. Omat työkuviot ja elämänmuutos suuntaan, joka ei ollut suunnitelmissa, ajavat tekemään ratkaisuja. Haluan jotain tuorretta, jotain uutta. Olen suunnitellut lähtöä eteläisestä Suomesta jo pidempään. Ensin lähdön piti suuntautua pääkaupunkiseudulle, mutta tarkemmin mietittynä siellä on kiva käydä - ei asua.

Nyt tavaroidemme ja uuden kodin suunnaksi on valikoitunut Kuopio, tarkemmin Karttula, Pohjois-Savo. Etelään jää monta ihmistä, etenkin koiratuttuja, joita jään kaipaamaan. Kilometrejä ei kuitenkaan ole mitenkään järkyttävän paljon välissä. Autolla tai julkisilla nekin on taitettavissa.

Metsäkunnasta toiseen metsäkuntaan. Savossa meitä odottaa tilava rivitalokaksio pienellä pihalla ja omalla saunalla. Samassa rivitalokommuunissa asuu tuttuja muutamiakin kappaleita. Kuopion harrastuskoirapiireihin en sen enempää ole tutustunut, lähinnä itsekseni naureskellut, että pitää varmaan tuon sekarotuisen ajokoiran seuraksi hankkia se aito ja oikea metsäkoira. Muita ei kylänraitilla oikein tule vastaan.

ps. meitä voi seurata instagramissa @bctakeachanceonme

9 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! ♥
  Heh, itsekin aina nauran Lapissa käydessä, että minulla on ihan väärän rotuinen koira, vaikka tehokkaasti ajaakin jänistä ja peuraa. :D Siellä kun ei ihmisillä juuri näe muuta kuin metsästyskäyttöön tarkoitettuja koiria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kiitämme! :)

   Joo, kyllä noita kylän koiria katsellessa tulee mieleen, että mehtäkoira pitää hankkia :''D Harrastuksetkin tuntuu rajoittuvan täällä metsästykseeen.

   Poista
 2. Oho, ihan meijän hoodseille tuutte! :D Kuopio-Tervo väliä tulee höylättyä aika tiheeseen, ja Karttulahan sijoittuu siihen välille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me tunkeilalan tännä Savon maalle :'D Treffataan joskus!

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Toinen mummoni on kotoisin Karttulasta niin siellä tuli aina välillä käytyä ja jossain järven luona kesällä oltua (siellä onkin vain yksi kpl ;) Hukka-Putkella näyttäisi olevan toimintaa ja hallikin, niin tokossa ja rallyssakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me viihdytään täällä hyvin. Koiraharrasteisiin perehdytään enemmän ensivuoden puolella, kun saadaan kaikki muut liikkuvat osat kasattua kunnolla yhteen :) Treffataanhan, jos tänne päin matkaatte!

   Poista
  2. Joo :) aika harvoin tulee käytyä tai sitten porukoiden kanssa nopeammalla aikataululla. Mutta pidän mielessä. :)

   Poista