torstai 21. elokuuta 2014

Ketä työ ootte?


Me ollaan Linkin kanssa perimmäiseltä luonteeltamme hyvin uteliaita tyyppejä. Blogilla on 67 rekisteröitynyttä lukijaa, sekä katsomiskertoja jo huimat 14 000. Olisi sen takia kiva tietää mimmoisia tyyppejä meidän blogia seuraa ja saada linkkejä teidänkin blogeihinne. Toki tiedän, että joukossa on myös paljon tuttuja, mutta myös tuntemattomia kasvoja.

Olisi myös kiva saada uutta luettavaa lukulistalle, niin linkkailkaa vaikka oman bloginne lisäksi muutama suosikkinne mukaan! 

20 kommenttia:

  1. Blogiin löysin vanhan blogisi kautta ja jämähdin seurailemaan miten arki lähtee rullaamaan pienen beecee kakaran kanssa. Eniten tykkään kattella postauksia jossa on paljon kuvia ja postauksia joka on höystetty videolla.

    Täällä teitä seurailee 22 vuotta täyttävä naisen kloppi, joka kirjoittelee kahden sakemanninsa arjesta ja treeneistä blogia. Luuhullut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nnopa onkin tuttu kasvo omalla tavallaan! Jostain syystä vaan Luuhullujen päivitykset ei omalle blogilistalleni päivity, vaikka mielestäni lukija olenkin? Pitää varmaan koirraa liittyä uudestaan lukijaksi, jos ne sitten tulisivat.

      Hitsi! Pitäsköhän meidän remontoitua videoiden kanssa tämän kuvakirjoitus-spämmin yhteydessä :'D Hmm, tästähän voisi koittaa tehdäkin jotain ideaa.

      Poista
  2. En kyllä muista miten teidän blogiin löysin, ehkä jonkun toisen blogin linkkilistalta?
    Tykkään seurata blogeja joista saa lukea vähän samanlaisia juttuja kuin oman koirani kanssa teen, ja vinkkejä tietty omaan tekemiseen myös.

    Seuraajana täällä siis reilu parikymppinen opiskelija, vietän koira-arkea ja taistelen tuulimyllyjä vastaan nuoren belgihirmuni kanssa. Meillä toki blogikin, http://giniseikkailee.blogspot.fi/
    Treenataan tokoa kotipihassa, joten tykkään lukea muiden tokoaiheisia päivityksiä varsinkin, niistä saa neuvoa ja vinkkejä omaan tekemiseen kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie ootkin Ginin kanssa ihan uus tuttu meille! Joskus oon tein blogiakin vilkuillut, mutta nyt voisin klikkailla itseni lukijaksi, näyttää sen verran kivalta tapaukselta!

      Tsemppiä teille tokoharrastuksen pariin! :) Hirmu kivaa touhuilua!

      Poista
  3. En taida olla ihan tätä peruslukijakuntaa, löytyyhän multa toki koira mutta en sen kanssa mitään erityistä harrasta, blogikin on heppablogi..:D (http://kalmolaskos.blogspot.fi)

    Taisin löytää sun edelliseen blogiin joko hötön tai viiksinkien kautta. Vaikka en muita koirablogeja seuraakaan, tykkään lukea tätä, tekstit on kivasti kirjotettuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, meillä on heppaihmisiäkin mukana! Kuinka hienoa! Tosi kiva, että me miellytetään heppaihmisiäkin :)

      Poista
  4. moi mussut <3 t. me täällä waan

    VastaaPoista
  5. Nooo, meidät sä saatat ehkä tunteakin vaikka Karmaa et ookkaan vielä nähnyt.. vanhoja tuttuja jo ollaan ja taisit meidän blogiin jo eksyäkin. Sulta ja Linkiltähän mä tän koirablogin kirjoittamisen apinoinkin oikeastaan, jos rehellisiä ollaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Mutta koirablogit on kivoja! Niihin voi aina palata uudestaan ja uudestaan ja miettiä mitä tulikaan tehtyä, kun napero oli tullut kotiin tai ensimmäisissä kokeissa tai jotain. Ne fiilikset, jotka tallentaa tekstiin on huippuja!

      Poista
  6. en nyt kyl tiiiiiä tunneksää meitä :( mut Linksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä kans tiiä, mut joku kerto, et Sipuli on söpö <3

      Poista
  7. Moi! Mun nimi on Nauru ja mä olen sun tosi hyvä merlekaveri! Mä asun täällä Vantaalla yhdessä mun bestiksen Kidan kanssa, sit täällä asuu kans sellainen Tara-niminen tolleri, Ora-niminen mudi ja sit kaksi ihmistä, joista toinen on mun ihana omistaja! Me treenataan tosi paljon, mikä on tosi kiva juttu, koska mä tykkään tehdä paljon erilaisia asioita! Mä tykkään myös olla kamalasti sylissä pusuteltavana, varsinkin sängyllä!

    Mä tykkään sellaisista päivityksistä, missä on kivoja kuvia. Lisäksi musta on hauska lukea sellaisista arjen kömmähdyksistä! Mä tiedän et koirat on aina parhaita, mut ainakin mä tykkään joskus vähän jekkuilla tai tehdä jotain hassuntyhmiä juttuja ja niiden jakaminen maailmalle on just parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai on Maija päästänyt Naurun näppäimistön ääreen! Voi Nauru <3

      ("Miks mun mamma ei ikinä päästä mua kirjottaa mitää? Mä voisin kertoo ihan törkeen siistejä juttuja meidän arjesta ja ihanista sukista! Musta olis kiva, jos mä saisin oikeesti ääneni kuuluville, kun onhan tää blogi niinkuin mun aluetta! Mur!

      Mut mulla on ikävä sua rakas merlepeppuni! Toivottavasti me nähhään pian! t. Linkki")

      Poista
  8. Minä olen Lobo saksanpaimenpojan remminpää ja olen päätynyt seurailemaan teidän kuulumisia Ocan blogin kautta.
    Tykkään lukea asiapostauksia, pohdintoja, kuulumisia ja treenipäivityksiä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lobokin on hirmu tuttu meille jo Ocan ajoilta! Kiva, että oot viihtynyt mukana!

      Poista
  9. Täältä taas löytyy bc tytöt Ruut ja Tuisku :) sun blogiini päädyin Linkin kasvattajan, Marian kautta :)
    Mun epäsäännöllisesti päivittyvää blogia voi käydä kurkkaamassa osoitteessa www.bcruut.wordpress.com
    Mukavaa syksyn alkua sulle ja linkillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruut ja Tuisku ovatkin ihan uusia tuttavuuksia, mutta mukava, että tulitte esittäytymään! Pitääkin tutustua teidän blogiin!

      Poista
  10. Täällä taasen on kolmekymppinen sakemannipennun omistaja. Jostakin koirablogista tänne sun blogiin eksyin ja hetihän mut koukutettiin ihan täysin tän blogin syövereihin! Erityisesti kiinnostaa treenipäivitykset, jos vaikka saisi jotain vinkkejä tuon oman pennelin kanssa tehtäväksi.
    Meidän touhuja voi käydä lukemassa http://koivurannanviski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Sie oot ihan uus tuttu meille (eikä ois pitäny blogiasikaan avata, kun saksanpaimen <3) Mukavaa, että eksyit ja kommentoitkin! Naksuttelin itseni siunkin blogin lukijaksi, sillä tokihan komeaa saksalaista pitää seurata, kun lähellä sydäntä semmoiset ovat!

      Poista