torstai 31. heinäkuuta 2014

Riemua ja väärän rotuisia!


Heinäkuun lopun kuumat helteet ovat rajoittaneet pahasti koneen ääressä istumista. Olen keskittynyt lähinnä kuolemaan sängyssä ja säälimään koira parkaa helteillä. Ollaan suihkuteltu, käyty uimassa ja sijoitettu lenkit, sekä treenit mieluiten iltaan tai yöhön. Rakas koneparkakin vetelee viimeisiään, ylikuumenee ja kiukuttee - saa nähdä koska posahtaa.

"WTF, nainen huutaa taas!"
Perjantaina 25.7 saatiin rotukaveri seuraksi. Heidi saapui Riemun kanssa meidän pieneen pitäjään vierailulle. Tarkoituksena oli ensin treenailla, mutta kolmen jälkeen oli vielä pikkuisen liian kuuma. Bortsut saivat juosta nurmikentällä ja hyvin niillä natsasi yhteen. Kuitenkin molemmat makoilivat kuumuutta hirveästi. Tehtiin treeninä Linkin kanssa nouto, sekä pari seuruu pätkää ja taisi olla liikkeestä maahankin siinä hötäkässä mukana. Meno oli kuitenkin vähän laamaa, joten päätettiin lähteä uimaan.
Riemu ja Linkki ovat niin erilaisia persoonia, mutta hyvin pysyivät rannassa. Linkki ei huidellut omille teilleen järveen, eikä hukkunut. Riemu sen sijaan lutrasi rannassa. Vaihdettiin vielä uimapaikkaa kivilaiturille, josta Riemu humpsahtikin tottuneesti järveen ja junnu meni tietenkin perässä. Hyvin ne rallittivat laiturilta veteen ja rannasta laiturille. Hirmu kivaa oli!


Sunnuntaina 27.7 lähdettiin puolestaan Katjan ja Lumon kanssa katsomaan vääränrotuisia. Tai minulle väärän rotuisia kavereita. Tosin en tiedä siltikään, ovatko ne niin vääränrotuisia? Hmm, ken tietää. Aussie Openiin meillä kuitenkin oli suunta. Siellä oli huisisti tuttuja; Maija kera Naurun, Essi Narin kanssa, Oona ilman koiraa, Jenny ja Ilo, Jenna ja Hyrrä, sekä blogipiiristä stalkkaukseni kohteeksi joutunut Milli ja Priya. Myös uusia ihmisiä huimasti, sekä Wirneen J-naperoita omistajineen. Suloisia nuoria aussiepentuja sikisi meidän leirissämme ihan hirveästi.

Kokonaisuutena reissu oli ihan törkeän mahtava. Oli hieno päästä seuraamaan aussieiden skaboja, ja sain ensimmäistä kertaa tänä kesänä kunnon rusketusrajat! En kuitenkaan palanut, kovin pahasti. Löysin myös Lumon kanssa yhteisen sävelen. Lumohan vihaa Linkkiä, mutta voi kuinka pienen aussien naama levisi riemuun, kun se tajusi ettei minulla ole ällöttävää poikaa mukana. Lulle olikin varsinainen tumma ja tulinen rakastaja, joka viihtyi sylissä.

kaunis Nau <3


Naurun kehän jälkeen, karkeloiden ilmeisesti lähentyessä loppuaan, laitoimme leirin kasaan ja päätimme vielä lähteä ruokailemaan läheiselle ABC:lle porukalla. Oli mahtavaa nauraa ja juoruta ihanien naisten kanssa. Kunnollinen vapaa päivä arjesta, oi kyllä!

ps. Me lähdemme visitoimaan Vantaalle 8.8-10.8, sekä Maijan mokoma taisi ilmoittaa miut ja Linkin NakkiAloon, APUA!!

3 kommenttia:

 1. Olis kiva joskus nähdä ja Linkki myös! Itse asun Espoossa. Oon tulossa messariin Rasmuksen kanssa rally-näytöksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti! Milloin teidän näytökset on? Me tosiaan tullaan sunnuntaina pyörähtämään maailmanvoittajassa, perjantai kun menee varmaan agin parissa, lauantai möllitokoissa ja sunnuntai sitten siellä messarissa. :'D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista