tiistai 22. lokakuuta 2013

Hupsista


Hupsista. Ei varmaan pitäisi koskaan lähteä Mustiin&Mirriin silloin, kun tietää, että sieltä voi varata etukäteen tuotteita ja palkkapäivä kolkuttelee puolen toistaviikon kuluttua ovella. Viimein rahaa tähän kitkuttamiseen! Oli muutenkin aktiivipäivä, ja melkein huonokin sellainen. Ihan kuin maanantai olisi tehnyt komean paluun tiistain valeasussa. (Onhan tänään tiistai?) Menee ihan päivistä sekaisin. Joo, paperisotaa, rahasotaa, lisää paperisotaa, ole-kolmessa-paikassa-samaan-aikaan... Ja niin edelleen. Mutta! Ruokarahat tuli, meitsi valmistuu kuin valmistuukin keväällä 2014 ja kaiken pitäisi olla reilassa! Wuhuu! Jotain positiivista!

Kotiin päästyäni... En ehtinyt edes riisumaan vaatteita, kun katselin hetken mustavalkeaa ja päätin, että nyt mennään kauppakeskukselle! Ja M&M:n! No, ei olisi pitänyt. Tuli kallis reissu. Tai ei vielä, vaan seuraava reissu on kallis... Hetken mielijohteesta päätin, että on hyvä aika sovittaa talvitakkeja! Olen tullut siihen tulokseen, että Linkillä on ihan onneton karva. Se taitaa vähän palella pakkaskeleillä ja muutenkin takki on bueno autossa odottamiseen ja muuhun tuommoiseen. No. Kokeiltiin Rukan takkia. Tarrakiinnitys ei ollut makuuni ja sitten Hurtan takki niskaan ja se näyttikin paljon paremmalta! Hah, sellainen sitten varaukseen, kun ei se hinnasta niin kii oo. Samalla uusi ruokasäkki otettiin hyllystä varaukseen, kun kerta viimoinen oli ja meikäläisen huimalla tuurilla siellä ei olisi safkaa ollut kun menen hakemaan.

Myymälässä viihdyttiin kauankin. Jään aina vahingossa suustani kiinni myyjän kanssa ja Linkillekin tuommoinen oli mukavaa siedätystä siihen, että kaikki ei rakasta sitä ja muutenkin se voi ottaa iisisti tuollaisessa tilassa. Pennulle tarttui mukaan possunkorvia ja vähän raakaa pakkaseen lisää. Nyt on väsynyt nassikka, kun meidän nopea kauppareissu kesti vain kaksi tuntia. Nooh, kerrankos sitä ja jos toisenkin.

ps. Meidän Mustiin&Mirriin on tullut VAAKA! Jee! Enää ei tarvi lähteä kauas punnaamaan koiraa (;

2 kommenttia:

  1. Onko tullut vaaka, VAAKA, ihanaa, mäkin väliin punnaan ukkoja Lahden Mustissa :) Ja totta, sinne jää suustaan kiinni ihanan helposti ja ihanasti myös lompsa tyhjenee. Monasti juoksen raaka altaalle ja en katokkaan sivuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Vaaka! Ihan oikee ja toimiva VAAKA! Ja sit viel, et Tuuloksen M&M:n voi tilata verkkokaupasta ihan mitä tahansa ja yrittäjä hyötyy siitä (: Mäkin toteutin tota raaka-altaalle juoksua niin melkein kompastuin vaakaan ja olin MITÄ! VAAKA! Oikeasti! :D

      Poista