maanantai 21. lokakuuta 2013

Projekti: Etutassut kohteen päällä

Tänään kohde oli kirja. Eikä mikä tahansa kirja. Anopilta lahjaksi saatu "Hyvä minä"-kirja, joka on vain täyttänyt turhaan kirjahyllyä. Pari kertaa sitä on plärätty läpi, muttei kukaan ole innostunut lukemaan sitä sen taivaallisemmin. Liekkö missä vika. Ihan toimiva opushan tuo on. Ainakin tähän tarkoitukseen.

Tarkoituksena oli siis lähteä naksuttelemaan Linkille kahden tassun (juuri etutassujen) kosketuksesta kirjaan, koska kyllähän tuo osaa nenällä tökätä ja tassulla läimiä kohdetta miten mielii. No, mehän nähtiin mielenkiintoisia variaatioita näin ensimmäisenä naksuttelukertana.

Kohteen vieressä makaaminen + etutassut kohteen päällä makaaminen: "Tätähän me ollaan hei treenattu tosi paljon viimeaikoina! Kato mä osaan! Kato, kato, kato!"
Kohteen läimiminen: "Miks tääkään ei toimi? Yleensä sä pompit ilosta!!"
Kohteen päälle istuminen: "Tätäki me ollaan tehty hirveesti! Palkkaa ny ees tästä!"
Kohteen katsominen intensiivisesti: "Tätäkö sä nyt haluut? Tuijotan! Kovasti!"
Etukäpälät kohteen päällä, eturuumis alhaalla (kumartaminen): "No jos mä en mee iiiiihan maahan, onks tää jo ok."
Etukäpät kohteen päällä, takamus maassa: "Joooooooko?"

Ja vihdoin. Vihdoin fiksuksi tituleerattu bortsunärkele tajusi niinkin yksinkertaisen jutun, kuin seisoa etukäpälät kirjan päällä. Wau. Katsotaan muistaako enää ensikerralla.

3 kommenttia:

 1. Haha, mutta kaikkeahan pitää tarjota :D Meilläkin on treenattu tuota etukäpälät jonkin kohteen päällä, ja siitä on tullut niin vahva, että Valo länttää tassunsa jokaikisen läpyskän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! SymppisValo! Joo, hyvä vaan kun käyttää päätään :'D En olis ite keksinyt noin montaa eri tapaa!

   Poista
 2. Nämä koulutusjutut ovat aina mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista