keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Uutta pantaa ja arvontaa!

En muistakaan, että olisin hehkuttanut Linkin synttärilahjaa. Ostin sen jo tammikuussa, kun Valto-tuotteilla oli meille täydellinen tuote valmiina. Ainoa vain, että se on väärän värinen ja odottaa seurakseen oikean väristä hihnaa. Olen myös aina todennut, ettemme tarvi hienoja pantoja, kun meillä on tarpeeksi satunnaisia Rukka-pantoja, sekä Ocan vanhoja pantoja, joista käytössä on ollut pinkki Hurtta ja nahkainen niittipanta. Mutta ehkä se bortsu tarvitsi kokonaan ihan oman THE pannan. Joka nyt oli kuitenkin hetken mieliteko vain.


Valto-tuotteet ovat yhden naisen yritys. Käsityöihme tekee melkein mitä vaan, takeista pantoihin, hihnoihin ja valjaisiin. Meillä Valtolta on myös Linkin tummanvihreän valjaat, jotka kesemmällä tilasin sieltä. Hyvin ovat kestäneet käyttöä ja kulutusta. Tuo uusi panta on nyt ollut menossa mukana puolisen kuukautta ja vakiintunut meidän arkipannaksi hyvin. Panta tuntuu kivalta käsissä ja näyttää magealta myös bortsun kaulassa. On sopivaa kokoa, sekä kestävän oloinen. Tarpeeksi leveä myös.

Iloinen pantamalli, ja sotkuinen asunto

Panta on tehty siististi ja huolella, joten en edes pelkää sen hajoavan. Ainoana miinuksena voisin keksiä tähän, että olisin ehkä kaivannut hieman isompia kiinnityslenkkejä, mutta muuten tuo panta on ylittänyt odotukseni ihan täysin. Toimitus oli myös äärettömän nopea, tosin panta oli jo valmis, mutta muutamassa päivässä maksun jälkeen tipahti panta postiluukusta hyvin pakattuna.

Valto-tuotteille tuli myös uusia nauhoja hetki sitten ja esimerkiksi Valto-tuotteet sponssaa tähän Susiasukkien arvontaan pannat, jossa on helppo tutustua pannan tekijään, joka valtaa markkinoita kovaa vauhtia. Me ollaan ainakin tykätty hirveästi! Osallistukaa arvontaan ja toivokaa, että onni napsahtaa kohdalle. Tai jos ei napsahda, niin varmasti Valto-tuotteiden kuosista löytyy joku miellyttävä, josta oman pannan voi tilailla.


ps. Linkin luustokuvat takana, krapulasta selvitty. Odotellaan vielä kennelliiton päätöstä, ennen kuin julkaisen mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti