maanantai 17. helmikuuta 2014

Yhden vuoden verran elämää


On kulunut jo reilu vuosi siitä, kun pieni mustavalkoinen piirtopää syntyi tähän maailmaan viiden sisaruksensa kanssa. Linkin elämään on mahtunut jos jonkinlaista sattumaa. Meidän elämämme vasta yhdistyivät koiran ollessa 4kk, joten vasta kahdeksan kuukauden verran olemme vaeltaneet. Olen nähnyt Linkistä muutamia pentukuvia ajalta, jolloin koira oli alle 8vk. Muuaman kuvan olen myös saanut ajalta 8vk-4kk, mutta loppujen lopuksi minulla ei ole mitään käsitystä siitä, millainen koira Linkki on ollut silloin.


Vuotiaan Linkin elämässä perusperiaatteet ovat edelleen samat, kuin mitä silloin oli, kun koira saapui minulle. Leikitään, treenataan ja urheillaan. Nähdään koirakavereita ja käydään edelleen erilaisissa ympäristöissä ja ilahdutetaan ihmisiä. Paimenpoika on kerennyt elämänsä aikana käymään lampailla, treenata yhden syksyn hakua sekä luomaan tokon pohjia. Yhteistyötä, leikkiä, opettelua siitä miten meidän yhteistyömme saadaan toimimaan. Ollaan myös tutustuttu doboiluun, agilityyn, sekä otettu hieman canicrossin alkeita. Olemme päässeet käymään vain yhdessä tottisseminaarissa, mutta toivossa on hyvä elää, että useampiakin näitä tulee olemaan.


Seuraavan elinvuoden tavoitteiksi tekisi mieli listata monia asioita, kun tälle vuodelle en tullut listaamaan mitään. Voisin todeta, että tulemme starttaamaan viralliset tokokehät, pyrkimään tokon SM-kisoihin, jatkaa hakua, sekä käymään muutamia kertoja agiliitämässä. Erilaisissa paikoissa vierailua emme tule unohtamaan ja varmasti kesän myötä Linkki pääsee kokemaan piknikkien ja rantakävelyiden ihanuuden, uimaan, sopeutumaan ihmisvilinään, sekä suunnitelmissamme on toteuttaa muutamia retkiä pääkaupunkiseudulle. Ennen kaikkea pyrimme pitämään hauskaa, olemaan treenaamatta liikaa, mutta silti sopivasti. Elää hetkessä, kokeilla ja heittäytyä asioihin.

Voi, tulisipa kesä jo.

6 kommenttia:

 1. Olipa ihania ajatuksia :) Näin pitäiskin olla, ei verenmaku suussa ja olenkin itse panostanut juuri tuohon ettei koko aikaa tartte, voi vaikka sohvalla halailla. Mepäs mennään 8.3 Jaltsin kaa doboileen ja sitten siihen tottispäivään Tuulokselle jossa oli vielä aamulla tilaa, vink vink,15.2 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni sinne tulisin, muttakyytiongelmat ovat tällä hetkellä liian suuret, että päästäisiin mukaan :/

   Poista
  2. No voi ja sä oot miltei eka jonka lukijat nään :)

   Poista
 2. Jos Linkki oli 4kk kun tuli sulle ja nyt vuoden, niin mun laskujen mukaan siitä on 8kk eikä 6 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tarkistin vain, lukeeko kukaan löpinöitäni :''D Ei vais, amitsulaisen matikka ei toimi :'D

   Poista