maanantai 30. syyskuuta 2013

Nyt tärähti kysymyksiä!

Meille heiteltiin taas 11. kysymystä, joten niihin nyt vastaamme haastamatta ketään. Kivoista kysymyksistä kiitos Jennylle ja Ilolle, kaksikon blogia kannattaa ehdottomasti lukea tästä, jos yhtään kiinnostaa elämäniloisen ihmisen ja todella Iloisen pennun tarina siitä, kuinka toive toteutui.

1. Oletko löytänyt Elämäsi Rodun?
- Viheltelen tässä saksanpaimenen puoleen. Bordercollie ei ole ihan vielä vakuuttanut minua, mutta... Pidempi lista löytyy taas sieltä päästä, mitkä ei ole elämäni rotuja. Seefferi on vahvoilla, harva koira saa aikaan sellaista sykähdystä, minkä saksalainen paimen.

2. Entä Elämäsi Koiran? Mikä tekee juuri siitä Elämäsi Koiran?
- Oca oli elämäni koira. Tai ei ollut. En tiedä. Tällä hetkellä Oca on elämäni koira. Koska vain yksi voi olla ensimmäinen.

3. Onko jotain harrastusta, mitä tekisi mieli lähteä kokeilemaan?
- Ööm. Vepe olisi mielenkiintoinen, samoin olisi kiva päästä raunioille kokoilemaan joskus.

4. Millainen eläinhistoriasi on?
- Undulaatteja, marsuja, kissoja, koiria... Undulaatteja taisi olla viisi, marsuja kaksi, kissoja kiinteänä määränä neljä, joista kaksi asuu vielä äidilläni. Koiria on Linkki viides. Omassa taloudessa asuessa on ollut vain koiria, eli Oca ja Linkki. Joku pieneläin kiinnostaisi, mutta jotenkin en osaa kuvitella itseäni pieneläimen omistajaksi.

5. Mikä on parasta koiraharrastuksessa? Mikä ikävintä?
- Onnistumiset. Niin omat kuin treenikavereidenkin. Sekä kehittyminen. Ikävintä koiraharrastuksessa on varmaan loukkaantumiset. Välillä hakumetsälläkin sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi ollaan selvitty pienin vammoin. On aina ikävää, kun koira tai ohjaaja loukkaa itsensä.

6. Mikä on teidän laji?
- Pari kuukautta sitten olisin vastannut toko. Nyt vastaan haku! Haku on mahtavaa, mainiota, yhteisöllistä toimintaa. Rakastan!

7. Mikä oli lapsuutesi haaverotu? Onko edelleen?
- Köhköh, saksanpaimen. Ja siellähän se on vieläkin. Samalla paikalla.

8. Miten päädyit juuri siihen rotuun, mikä sinulla nyt on?
- Nokun en päätynyt. Tai päädyin, mutta yleensä olen vain skipannut BC:n sellaisena rotuna, joka ei mallaa minulle. Noh, en tunne vieläkään, että suurin osa BC:stä istuisi käteeni niinkuin oma koira. Harrastuskoiraa haettiin, harrastuskoira saatiin.

9. Miten päädyit juuri siihen kasvattajaan, jolta koirasi on?
- Linkin kasvattaja tuli vähän niinkuin koiran mukana, kun en varsinaisesti pentua etsinyt. Ei sillä, mukava ja kiva ihminen hän on, ei mitään moitittavaa! Ensisijaisesti etsin rehellistä kasvattajaa, joka on kiinnostunut kasvattamistaan koirista. Eikä vielä ainakaan kaduta koiran hankkiminen tältä ihmiseltä! En kyllä usko, että kaduttaisikaan.

10. Koirasi paras ja huonoin puoli?
- Linkissä on monia hyviä puolia. Rauhallisuus, oppimiskyky, sopeutuvaisuus... Huonoja puoliahan siinä ei ole. Eikun... On. Ajoittainen silmillä pelailu, jota en vielä osaa kunnolla ennustaa, kun bc on niin erilainen silmillä pelaaja kuin saksanpaimen.

11. Linkitä sinun mielestäsi kaunis oman rodun edustaja (omaa ei lasketa)!
Johannan Kuje ja Tauno ovat ihan omaa luokkaansa! (hehe, poika, katsos mallia isästäs!)

3 kommenttia:

 1. Voi ihana Sussu. <3 Kiitos kauniista sanoista ja vastauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan ne ovat (: Kiitos itsellesi kivoista kysymyksistä <3

   Poista
 2. Tauno ja Kuje kiittävät; pojan pitää tulla välillä kylään niin Kuje voi opettaa ralliautoilua ja Tauno kertoa lisää tytöistä. ;)

  VastaaPoista