torstai 12. syyskuuta 2013

Keskiviikon kimppatokotreenit

(pist. voisin luvata jotain kivaa, kun 40 lukijaa on täynnä. Kommenttiboksiin saa heittää ehdotuksia siitä, mitä kivaa se olisi!)
Eilen oli taas kimppatokoilupäivä. Täytyy kyllä hetkittäin ylistääkin meidän porukkaa, on kiva tulla treenaamaan, kun paikalla on edes muutama ihminen. On kiva jakaa tietotaitomääräänsä muille, sekä saada muilta vinkkejä. Hetkittäin tuntuu, että meidän treeniporukka toimii, vaikka muutama soraääni siellä on joukossakin.

Tämän viikon hakutreenit jouduttiin missaamaan, kun ranskalainen rakastajani oli sanonut sopimuksensa irti. Mokomakin, ei täytä kunnolla tehtäväänsä, vaikka se ei ole kovin vaativa. Onneksi raskis saatiin kuntoon ja matka tokoilujen pariin sentään onnistui. Linkin kanssa oli hauska viettää päivää, kun tunsin itseni aamulla hieman kipeäksi ja kuumeiseksi (löytyihän kuumetta mittaamalla) ja joku krooninen väsymys on vaivannut minua jo hetken. Tai lähinnä laivareissun jälkeen en ole saanut vanhasta rytmistä kii, vaikka olen yrittänyt kovin nostaa itseni takaisin samaan vanhaan. No, ehkä vielä jonkin päivä.

Illemmalla olo oli jo mainio, tiedä sitten mikä henkiin herääminen tapahtui (no treenit!!). Pennun kanssa huristeltiin hakemaan Jassu ja Jehu kyytiin. Tällä välin pieni paimen päätti omatoimisesti lähteä autosta tervehtimään tuttua ihmistä. Mokomakin. Linkki toisti myös autostalivahtamisen treenipaikalla. Pitääkin alkaa painottaa, ettei pentu tuli autosta ilman lupaa. Ihme apinointia taas, kun ennen on pysynyt ihan nätisti odottamassa.

Linkin tämän päiväinen treeni sisälsi jokseenkin maahanmenoa hissinä, sekä eteentuloa. Oli myös pätkä malttamista ja pari kertaa sai hakea lentävää leluakin. Pentu on keskittynyt suorittaja, se saattaa vielä hairahtua hetkeksi muille teille, mutta palaa takaisin minuun. Pentu pysyi hyvin vapaana, eikä lähtenyt muiden vinkuvien juttujen luo. Pentu myös leikkii edelleen mainiosti, eikä sillä keitä yli. Vähän on autossa hirveä odotella, kun paijailen muita koiria ja etenkin jos leikin muiden kanssa. Yleensä kuitenkin pikkumusta sulattaa kohtalonsa ja rauhoittuu.

Kotimatkalla pyörähdettiin sosialisoimassa muutaman kaverin auton luona ja lähdettiin sitten kotiin. Kotimatkalla funtsailin koiran matkustusjärjestelyä ja harmittelin, kun ei ole vielä tehty oikeasti turvallisia autovaljaita. Meneehän pentu jalkotilassakin vielä, mutta helpompaa olisi siirtää se takapenkille valjaisiin kiinni tukevasti, ettei se seilaa ajon aikana ympäriinsä. Noh, ehkäpä tähän keksitään vielä jotain.

Sitten kysymys lukijoille!
Miten te suunnittelette ja taltioitte treenit? Haen itse vähän toimivampaa tapaa suunnitella treenejä ja keksiä fiksu tapa myös kirjata fiilikset ylös - toki mielellään sähköiseen muotoon. Sekä haluaisin nähdä vähän muiden treenien rakennetta (mitä tehdään ja milloin ja miksi). Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

6 kommenttia:

 1. Juuri vähän aika sitten oli julkaistu tutkimus autovaljaista ja niiden kestävyydestä mm. kolaritilanteissa, tuloksena, jokaikinen reputti testin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :/ Sitä tuossa itsekkin harmittelin, ettei turvallisia valjaita ole vielä tehty :/ Kun ei mahista ole vielä farmari + häkki comboon.

   Poista
 2. Suunnittelen vihkoon ranskalaisin viivoin. Treenin jälkeen (kahvikuppi kourassa sohvan nurkassa) kirjoittelen ranskalaisin viivoin lyhyesti miten meni ja tunnelmia. Sekä tietysti Raippiksen antamat kotiläksyt. Toisen kerran kirjoitan treenin (yleensä seuraavana päivänä) blogimuotoon. Kirjoitan kaikki treenit blogimuotoon, mutta julkaisen vain osan. Tällä tavalla ne jäävät aika hyvin mieleen, vielä kun koittaa kirjoittaa jonkun pienen humoristisen kohdan joka juttuun, niin sen avulla on helppo palauttaa koko treeni mieleen.
  Kokonaistreenisuunnitelma mulla on excelissä. Sen päivitän vihon merkintöjen perusteella joka sunnuntai... siis merkkaan että kato juu totakaan ei tehty, eikä tota eikä tota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin, että sulla oli joku yberhieno treenisuunnitelma, jonka oot joskus aikoja sitten laittanut blogiin. :'D Kiitos kuitenkin, kun jaoit treenilogiikkaasi minullekin asti! Excelin hyödyntäminen ei olisi yhtään huonompi idea.

   Poista
 3. No mun reeni suunnitelma on valtavan upee, kun sattuu hetki lyömään, autosta löytyy patukkaa ja palloo ja eikun ulos, parkkihalliin tms ja joskus satun muistaan laittaa ylös blogiin tms paikkaan. Eli ei kauheen organisoitua, pitäis varmaan olla, mutta taulukot, vihaan yli kaiken jo töissäkin paperi hommia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No eihän se aina oo niin justiinsa. Ite vaan kaipaan jotain organisoidumpaa kuin tämä oma nykyhetken treenaaminen. :'D

   Poista