tiistai 24. syyskuuta 2013

Treenii, sänkkärii, arkee

Hengissä ollaan, yhä edelleen. Viikonloppu himmailtiin - tai Linkki himmaili ja nautti seurapaimenena olosta ja minä juoksin pää kolmantena jalkana ympäri pitäjää ja sen ulkopuolellakin. Oli pentunäyttelyä, pennunhakureissua, Turku-matkailua, hakukokeiden talkootyöläisyyttä...

Tänään! Kuvitelkaan, kerrankin postaus tulee saman päivän aikana. Käytiin tekemässä kentällä kivoja juttuja. Leikittiin, naksuttelin maahanmenoa, ja sitten leikittiin lisää. Pidettiin hauskaa ja rentona, ensisijaisena se, että pentu tahtoo olla minun lähelläni ohi ajavista autoista huolimatta ja hienostihan se teki töitä. Poistuttiin kuitenkin agilitytreenien tieltä, muttapitkät pätkät juttelin agilityohjaajan kanssa koirista. Oli kyllä taas mieltä avartava keskustelu ja sai mut taas haluamaan ohjattuun tokoryhmään tekemään asioita. Ihan vain sen takia, että joku läppäisi takaraivoon, kun hölmöilen itse. Noh, ehkä vielä sekin aika koittaa.

Sänkipelto on rakkaus, huono kamera ei. Voisin täyttää tämän taas rutinalla siitä, kuinka kivoja kuvia jäi saamatta ja yhyy, mutta tässä pari. Melkein onnistunutta. Vielä kun joskus ehtisi tuon videopätkän editoimaan.
2 kommenttia:

 1. Aws, miten suloinen Linkki, viimeinen kuva kyllä sulatti mut ihan täysin :3 By the way, kivan näköset valjaat. Minkä merkkiset?

  Ja teille olis tämmönen:
  http://koirankuonoja.blogspot.fi/2013/09/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 2. Linkki on (; Linkin valjaat oli eka Ocan valjaat, mutta hyvin soveltuvat tuolle pienemmällekin. Vähän isot ovat, mutta eiköhän se siitä. Valjaat ovat Rukalta. Tykkään niissä erityisesti lukittavasti klipsusta, _isosta_ säätövarasta, eikä ne hassummilta näytäkään! Hintakin oli mainio!

  Ja voi että! Kiitos kaunis! Ihana kuulla, että meidänkin blogista tykätään näin paljon ja rupattelua luetaan! <3

  VastaaPoista