torstai 26. syyskuuta 2013

Selvästi hyvä päivä!

Tänään on selvästi hyvä päivä, ettei tarvi hyvästellä selvää päivää! Siitäkin huolimatta, että meikäläisen selkä sanoo poks poks. Työrintamalla hihkutaan, meikäläinen on onnistunut hoitamaan harjoittelunsa niin hyvin, että tarjottiin ihan palkallista duunia koulun ohella. Wuhuu, heihei rahahuolet ja vapaa-aika. Itselläni olisi kevyt jakso koulussa, mutta ehkä se on hyvä kuitata näin töitä tehden, kun paikka on mukava.

Ja mitä tulee Linkkiin. Neljä pistoa. Kolme täydellisesti onnistunutta hakua ja yksi vähän haparoiden onnistunut, mutta koiralla oli päällä sellainen draivi tehdä töitä, että ihan hämmästytti. Vaikka alueella oli ollut sunnuntaina kisat, niin se ei haitannut pentua yhtään. Nuori mies käytti nenäänsä mainiosti ja löysi hukassa olevat ihmiset. Tänään ilmentyi hallinnassa puutteita, mutta onneksi tietää mitä lähteä parantamaan, koska koira kuitenkin tekee ja mainiosti. Minä ja koira ollaan niin sytytty tälle lajille, tätä me tahdotaan tehdä, vaikka tämä viekin aikaa ihan ruhtinaallisesti.

Eilen oltiin myöskin tokottelemassa Kaupunginpuistossa isommalla porukalla. Linkki opetteli pysähtymään liikkeestä seisomaan ja tänään jatkettiin seisomisen sulkeisia kotosalla, kun eilen meinasi mennä vähän sähläykseksi. Myöskin poika sai rallitella belgipennun kanssa muiden lähdettyä. Oli pennuilla hauskaa. Linkistä napattiin myös vähän rakennekuvaa, kun muuten itse hengailin kameran takana suurimmanosan aikaa. Osuipa siinä hihnan päähän belgi ja pinserikin. Belgin kanssa taidetaan tehdä lisääkin tuttavuutta näyttely ja mätsärikehissä tulevaisuudessa, mikäli meikäläinen vaan huolitaan siihen duuniin. Onhan se varmasti oma maailmansa.

Mitä Linkkiin tulee, hitsi, se näyttää aikuiselta. Isolta. Tasapainoiselta ja ehkä jopa vähän lihaksikkaaltakin? Kyllä mä tykkään mun pojasta, rakastan yli kaiken. Linkki painaa tällä hetkellä 14,8kg. Täytyy kohta alkaa käydä puntilla, että jaksaa koiraa nostella tarpeen vaatiessa.

2 kommenttia:

  1. Linkki on niin upea. <3 Voi rakkaus! Ja onne tuhannesti töistä. :-)

    VastaaPoista