maanantai 10. marraskuuta 2014

#kuvasaaste, oho, ...haaste!

Saatiin haaste Laumaeläjät -nimiseltä blogilta, jonka päähahmoina seikkailevat sekarotuinen Roomea ja ihan tajuttoman suloinen saksanpaimenkakara Reco. Blogia pitää oululainen Maria ja ainakin itse olen viihtynyt blogin parissa, vaikka löysin sen vasta vähän aikaa sitten. Marialla on kivan raikas kirjoitustyyli ja kuvat ovat upeita! (Ja koirat... Etenkin se seefferimuksu...)

Ohjeet: kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennaltamäärättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsi juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet bloggaajat ja muista huumori!

Kategoriat: paras yhteiskuva, treenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallisin kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti.

Haasteen heitän Narin narinat, Prinsessat ja astronautti sekä Wipoe (toivottavasti näette tästä! Olen laiska, enkä jaksa käydä linkkaamassa)

Paras yhteiskuva:

Treenaamassa:


Kisaamassa:

Tokokisoista ei ole kuvia, eikä olla taidettu muuten kisatakaan :''D

Paras kesäkuva:Paras talvikuva:
Tunnelmallisin kuva:

Perusteluna vaan, että sälli on pirun komee!

Hassuin ilme:


Lomalla:


Töissä:


Tihutöissä
 kuvaa en vain yksinkertaisesti löytänyt. Linkki ei ikinä tee tihutöitä :'D

Toinen identiteetti: kiltti kotipoika
3 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista sanoista. :) Kiva että tartuit tähän ja upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki! Pitäähän sitä kehua hieman hyvää blogia :) Ja mukava haastekin!

      Poista