sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kimppalenkkejä

Öissä töissä, jatkuvasti. Plussapuolia tässä on se, että päivälle jää rutkasti vapaa-aikaa, mutta "yöunet" jäävät usein superlyhyeksi. Kimppatreenejäkään ei viikolle osunut, kun ajat olivat vääriä meille. Yllättävän hyvin itse olen kuitenkin jaksanut touhuta ja tehdä, vaikka onkin tullut käännettyä se normaali rytmi päälaelleen.


Ollaan sen sijaan sosialisoiduttu ja käyty pariin kertaan kimppalenkillä. Maanantaina mentiin kolmistaan pk. collie Messin ja alaskanmalamuutti Taran, ja heidän omistajien kanssa tutustumaan Aulangon tarjontaan lenkkimaastoineen. Saatiin semmoinen mukava, puolentoista kilometrin lenkki ja Linkkikin käyttäytyi mukavasti. Ensin sitä kiinnosti hieman liikaa Tara, joka ei nuorena osannut arvosta Linkin riehakasta lähestymistä. Pian kuitenkin paimenlapsi otti paikkansa kärjestä ja välillä sai roikkua fleksin päässä, kun on meinannut kimppalenkeillä korvat hieman unohtua. Loppu lenkistä Linkki ulkoilikin mallikkaasti vapaana, ihan kuin aina olisi ollut.


Tara on ihan mielettömän kaunis otus!

Lauantaina, ennen toitäni treffattiin oikein aatelisia, kun Tiina ja Karma saapuivat luoksemme hämyiseen Hämeenlinnaan. Todella hämyinen se olikin, kun ilta saapui ennen kuin mitään oikein ehdimme tekemään. Kiersimme koirien kanssa pienen lenkin ja opastin hetken kaksikkoa harrastusten maailmaan. Linkkiä hieman ahdisti Karman äänekkyys ja Karma ei taas arvostanut Linkin leikkiinkutsuja. Jostain syystä paimenpojasta ei oikein kukaan tykkää. Linkki vain kaipaisi arvoistaan riehakasta seuraa, joka ei pienestä säikähtä.


 Okei, jos rehellisiä ollaan, niin kyllä minäkin tuota pelkäisin....

3 kommenttia:

 1. Mennään toki :) Nyi vaikka facessa hihasta. Mä teen aika lailla iltaa klo 19 eteenpäin, et päivät on vapaana :)

  VastaaPoista
 2. Haaste!:)

  http://kodacolhu.blogspot.fi/2014/10/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii! Pitääkin toteuttaa, kun saa tuon mieseliön valjastettua kameran ääreen!

   Poista