tiistai 2. heinäkuuta 2013

Retkeilyä kaupungissa ja metsässä

Pikku Mahdollisuus on ollut varsin hurmaava ja hämmästyttävä oma itsensä. Poika pääsi eilen uudemman kerran vielä ajelulle, kun ystävä pyysi kyytiä kaupunkiin. Ei siinä, mehän lähdettiin. Nätisti pentu nukkui etupenkin jalkatilassa, eikä osoittanut merkkiäkään pahoinvoinnista tai muustakaan. Simppelin helppo matkalainen siis. Kaupungissa haisteltiin puistoa vähän ja käytiin huoltoaseman pihassakin. Tankkauksen ihmeellisyyden pentu sai myös kokea, tosin turvallisesti auton sisäpuolelta.

Pari uutta ihmistäkin saatiin tavata taas, mutta mitään arkuutta ei nuorimies osoittanut, vaan olisi mieluummin halunnut rakastaa kaikki puhki, jotka sille huomiotaan osoittivat. Hieman täytyi paijaajia koulia olemaan silittämättä pentua, jos se syliin tunkee noin antaamuksella. Neljä tassua maassa, niin rapsuttelu on ok.

Illalla käytiin tutustumassa myös lähimetsään ja ai että kuinka nassikka nautti päästessään kirmaamaan niin penteleen kovaa ilman mitään liinaa tai muuta rajoitetta perässään. Nopeastihan se väsyi, mutta oli sillä hauskaakin. Kamera ei tahtonut pysyä pennun vauhdissa, mutta sain napattua videopätkän pojan rallailusta, ohessa parin kuvan kanssa. Ja koska blogger taas tykkää toimia vastarinnassa minun kanssa, videon pääsee katsomaan tästä.


Seisomisessa meillä riittää vielä haasteita, mutta eipä se ykkösprioriteetti tämän pennun kanssa olekaan. Jonkin näköistä rakennetta kuitenkin, kun herra on 4,5kk. Näitä on kuitenkin myöhemmin kiva vertailla ja katsella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti