tiistai 15. lokakuuta 2013

Torstaitokot ryhmässä

Hirveästi ollut menoa ja meisinkiä ja ennen kaikkea käsiteltäviä kuvia, kun uusi kamera saapui perjantaina. Tai anteeksi, uusi runko saapui tiistaina ja putki perjantaina. Täällä heiluttelee siis Canonin 1000D:n iloinen omistaja. Tonni pääsi tositoimiin heti lauantaina, kun oli seuran tottispäivä, josta tuleekin juttua ja kuvia ihan omaan postaukseensa. Nyt kuitenkin viimeviikon asioihin!

Torstaina tokoiltiin taas kaupunginpuistossa. Yritettiin pitää ideäriihtä koiran palkkaamisesta, sekä omistajan asenteesta treenikentällä, mutta juuri kenelläkään ei niihin ollut mitään rupateltavaa, joten itse kertoilin omista kokemuksistani asioiden kanssa. Heitin myös haasteen ilmoille; paikkamakuu. Ensikerralla jokainen koirakko suorittelee paikkamakuuta n. 15sek häiriössä. En uskoisi sen olevan meille ongelma. Linkille pitäisivain vielä vahvistaa maahanmenoa, mutta sitä ehtii kyllä.

Itse treeneissä otettiin märän maaston takia liikkeestä seisomisia. Penska alkaa pikkuhiljaa hiffata pysähtymisen käskysanaan ja pystyn itse liikkumaan aina pidemmälle ja pidemmälle. Pentu pysyi hyvin lähellä, vaikka se ei juuri ollut kiinni. Linkin keskittyminen hieman haparoi ihanaan leikkikaveriin, mutta hyvin se petrasi. Otettiin loppuun myös pieni istualtaan paikalla pysyminen ja vesilätäkkötreeniä (ei muuten tuottanut ongelmaa istahtaa lätäkköön käskystä).  Plus luoksetulo ja sen jälkeen jätkä sai hetken vaan hengailla vapaana, ennen kuin joutui hetkeksi seinään kiinni.

Kokonaisuudessaan treeni oli ihan ok, mutta kaipaisin itseltäni enemmän sellaista treenin rytmittämistä ja 100% keskittymistä koiraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti