torstai 24. lokakuuta 2013

Soon siivouspäivä muutes!


Hei arvatkaas mitä me tehtiin tänään! Me siivottiin! Niinkuin oikeasti, siivottiin! Mut paremmin tuntevat ihmiset voi loksauttaa suunsa auki hämmennyksestä, sillä enhän mä koskaan siivoa. No! Nyt siivosin! Ja kaivoin kaikki koiran lelut sohvan alta, löysin peräti viisi sukkaa, piilotetun haarukan sekä ruuvimeisselin. (HMMM?)

Tiedättekö, millaista on siivota sellaisen koiran kanssa, joka ei juokse imuria karkuun pää kolmantena jalkana? Se on luksusta! Ihan oikeasti. Oca pelkäsi imuria ylitsevuotavan paljon. Se inhosi imuria! Imuri oli paha tappaja jota sai paeta karkuun aina niin kielletylle sängyllä asti. Kun taas Linkki... No, Linkki on Linkki. Linkki rakastaa kaikkea, joka ei osoita murina ärinää sille. Ja senkin jälkeen. Mies ei tuumaa mitään imurista. Se leikkii imurin vieressä, haistelee imuria, eikä se edes väistä imuria jos se tulee kohden. Mokomakin.

Ja moppi. Moppi oli kiva kaveri. Se pakeni ja sitä oli hauska jahdata. Linkin mielestä kaikista parasta siivouksessa on se, että kaikki lelut on taas valtoimenaa hetken lattialla, ennen kuin ne päätyvät takaisin sohvan alle, tai jonnekin muualle jemmaan. Ja aina voi alkaa keräämään uutta aarresatsia, kun vanhan nyt sattui mamma löytämään.

Loppujen lopuksi koira oli aktivoitu pelkällä siivoamisella. Tuolla se nyt retkottaa leporankana. Hassu.


ps. Hiton äiti-ihminen. Ihastui anopin antamaan kirjaan, jota käytettiin treeneissä. Kehtasi mokoma viedä mukanaan moisen! No, toivottavasti tuolta löytyy muitakin turhia kirjoja.

1 kommentti: