torstai 5. heinäkuuta 2018

Loppu


Aika lyödä tämänkin blogin luukut kiinni ja sanoa kiitos näistä vuosista. On väärin kirjoittaa blogia, jonka päätähti siirtyi muualle. Olosuhteiden pakosta Link vaihtoi kotia oikeanlaisen ihmisen luokse. Täällä se on ollut stressaantunut vilkkaasta kaupunkiympäristöstä, sekä lapsesta. Lisäksi Link ei ole minulle ideaalein koira ohjata. Vaikka sydän on palasina, tiedän, että ratkaisu oli koiran kannalta oikea.

Link pääsi ihanan ihmisen luo ja kun kävin koiraa katsomassa, niin vastassani oli koira, joka oli ottanut vähän massaa, sekä rentoutunut. Päätös oli siis oikea, tiesin sen sisimmässäni jo silloin, kun Link tuli takaisin viikon mökkilomalta. Se oli ihan erilainen. Nyt sen on hyvä olla ja toivottavasti tapaan Linkkiä jatkossakin.

Päätin myös, että tämän blogin kirjoittaminen saa riittää ja Luxin touhut siirtyvät seuraavaan blogiin, jota olen tässä hiljaisuudessa kirjoitellut. Tervetuloa Lux mentis, Lux orbis.

1 kommentti:

  1. We are sadden to see your blog go, but hope you have a great adventure ahead. We hope you can still stop by with a post once in a while of an update. Thanks for the fun. Have a wonderful day.
    World of Animals

    VastaaPoista