tiistai 11. helmikuuta 2014

Ei unohdeta päämääriäJa jotta lopullinen viikon treenitilasto ei pääsisi unohtumaan, listaan nyt nämäkin tänne. Tämä alkuviikko ollaankin taas kevyesti hölläilty ja leikitty vähän frisbeen kanssa. Linkki on pikkuhiljaa oppinut ottamaan kiinni tuota kumista läpyskää, vaikka ennen sitä kohtaan ei osoitettu minkään näköistä mielenkiintoa. Eilen Linkki vain oma-aloitteisesti kaivoi lelun jostain ja tuli tyrkyttämään sitä minulle. Hölmö eläin.


Torstai:
- Jatkettiin edelleen perusasennon työstämistä.
- Tehtiin puolen minuutin kokeenomainen paikkamakuu sisällä, sekä pari lyhyempää makuuta minun häiriköidessä ja liikkuessa koiran edessä ja takana. Pysyi hyvin, eikä noussut kertaakaan.

Perjantai ja lauantai pidettiin vapaata ajattelua treeneistä ja nautittiin pitkistä lenkeistä Vanajan mukavassa rannassa. Hirveästi ei sää suosinut ja liukastakin tuppasi olemaan. Jäällekään ei enää uskalla mennä, vaikka mieli tekisi. Aurinkoisempia päiviä odotellessa.


Sunnuntai:
- Otettiin ulkona kovassa häiriössä perusasentoon tuloja, ja onnistui luomaan koiralle paineita vaatimalla liikaa ja huomauttamalla liian painokkaalla äänenpainolla perusasennon paikasta. Korjattiin ohjaajan aivopierua helpotetulla perusasennolla ja askeleen seuruulla. Vire ei siis ollutkaan ihan oikea ja tulkitsin koiraa väärin, onneksi Linkki kuitenkin antaa ohjaajan mokat helposti anteeksi, eikä jäänyt märehtimään typerää ihmistä.
- Eroteltiin jääviä. Vauhdista otettiin milloin istu, milloin seiso ja milloin maahan meno. Linkki tarjosi kerran istumisen sijasta maahan menoa, mutta muuten poika toimi loistavasti, eikä sekoittanut ollenkaan käskyjä toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti