tiistai 22. syyskuuta 2015

Onni on terve koira

2,5v Link

12.9 otimme suunnaksi Lahden ja Renkomäen hallin. Tällä kertaa kyseessä ei ollut harrastusjutut, vaan Eurasier yhdistyksen järjestämä joukkotarkastuspäivä. Itse tarkki oli nopea ja suurinta päänvaivaa aiheutti papereiden kirjoittaminen valmiiksi. Voi, miksi sirunumero onkaan niin pitkä? Jonotettiin, meidät otettiin sisään ja vartin päästä potkittiin pihalle. Rutinoituneesti Lotta ja Per Axelson hoitivat homman kotiin. Nyt viimein tulokset tulivat julki jalostustietojärjestelmään, joten ajattelin parhaakseni päivitellä koko terveyslitanjan tännekin. Onnea on terve koira, sen varmasti jokainen tietää.


Tarkkeihin olimme lähteneet yhdessä Jassun ja Demin kanssa ja koska allekirjoittanut on asunut aikoinaan Lahdessa, verestettiin muistoja Nikkilän pururadalla paimenten kera. Sää suosi ja koirat saivat juosta reippaan lenkin aikana. Kyllä huomasi taas, kuinka paljon Linkki nautti koiraseurasta. Harmillista vain, ettei sille sitä sen enempää pysty tarjoamaan. Väsytetyt koirat pakattiin autoon ja ajeltiin tuloksiin tyytyväisenä kotiin.

Mitä meidän tokorintamalle kuuluu? Hyvin vähän ollaan tehty yhtään tokoa, mutta pikku hiljaa olen naksutellut bortsulle metalli- ja puukapulan pitoja, kun uuteen alokkaaseen sellainen tulee. Kaukoja ollaan myöskin pikkuhiljaa treenailtu eri matkoilta ruuan yhteydessä. IS-MA, MA-SEI ja MA-IS vaihdot onnistuvat jo kohtalaisen hyvin, vaikka tyyppi kaipaakin suoritusvarmuutta.

Kokeita ollaan katseltu hieman sillä silmällä, mutta autottomana mitään sopivaa ei ole vielä tullut vastaan.

Tutkitusti terveet paimentimet. Kuvasta kiitos Jassu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti